Kinderafdeling

Versleep de afbeelding om te kunnen scrollen.

 
Dit is de kinderafdeling!
X

Kinderafdeling

Op deze afdeling worden zieke kinderen opgenomen. Wie hier werkt, is gewoon om met zieke kinderen om te gaan. Klein of groot, je bent welkom!

De mensen die hier werken weten dat het niet leuk is om in het ziekenhuis te verblijven en proberen je zo goed mogelijk op te vangen. Sommige dingen zijn vervelend, andere doen dan weer een beetje pijn. Soms is het ook wel plezant: als de clown komt, je vrienden even op bezoek komen of misschien is het babbeltje met een van de mensen die hier werken wel heel fijn. Als je je beter voelt, gaat alles beter!

Op deze afdeling is er altijd iemand die je probeert te begrijpen en te helpen. Overdag mogen je ouders bij jou blijven en helpen om je te verzorgen. Het is goed om te weten dat een van je ouders bij jou mag blijven slapen.

Kinderafdeling
X

Hmm, allemaal lekker eten!

Hier wordt elke dag het eten voor alle kinderen klaargemaakt.

X

Computeren!

Elke dag in de voor- of namiddag komt de ziekenhuisjuf langs.

Indien je niet te ziek bent, kan je met de juf verder werken aan de taken die je van je school krijgt. Indien nodig neemt de juf contact op met je eigen school.

X

Op zoek naar een goed boek!

In deze leuke blauwe tent kan je allerlei boekjes lezen. Hier zit je rustig en het lijkt wel of je aan het kamperen bent!