Een beetje meer uitleg!

Lucas en Laps zijn twee dikke vrienden die je wegwijs maken in het ziekenhuis!

Lucas

Ik ben Lucas, de mascotte van het ziekenhuis. Ik ben geboren uit de pen van een tekenaar. Zij gaf me een gezicht. Ik heb een Zus, een mama en een papa maar ook een oma en een opa. En natuurlijk ook mijn knuffel Laps. Da's misschien wel mijn beste vriend. Ik wil in het ziekenhuis graag jullie gids zijn. Ik doe dat graag: ik neem jullie mee in mijn wereld. Ik ken het ziekenhuis al een beetje en leer het jullie kennen. Als ik bij je ben, dan leg ik alles uit! Ik heb hier al heel wat beleefd!

Laps

Ik ben Laps. Ik ben de knuffel van Lucas. Ik hou erg veel van hem omdat hij zo gek is van mij! Hij is mijn dikste vriend. Samen beleven we heel wat in het ziekenhuis. Als ik bij Lucas ben, dan heeft hij geen schrik voor vreemde dingen. Hij houdt me dan wel heel stevig vast. Soms knijpt hij wel hard. En soms wil Zus me wel eens ontvoeren maar dat vind ik niet leuk. Lucas is mijn vriend, ik blijf altijd bij hem. Hoe heet jouw knuffel?

De ziekenhuisclowns

Kijk! De ziekenhuisclowns. Ze nemen de kinderen mee in een wereld vol fantasie. Met hun spetterende gedrag bezorgen ze iedereen een blije dag!

Iedere donderdagvoormiddag komen de ziekenhuisclowns langs. Zij bezorgen de kinderen een fantastisch moment! Elk kind geeft zelf aan of ze al dan niet een bezoekje wensen van de clowns.

Disclaimer

Deze website werd gebouwd in opdracht van AZ Sint-Lucas Gent en uitgevoerd door laatstejaarsstudenten van de Arteveldehogeschool, in samenwerking met Wijs. Niets - zowel visueel, inhoudelijk als technisch - mag gedeeltelijk of volledig overgenomen worden zonder toestemming van de beheerders van deze website.

AZ Sint-LucasArteveldehogeschoolWijs